DOKLE VIŠE?! Đoković BRUTALNO napadnut u Melburnu - zbog Novaka se digla kuka i motika! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni teniser stao u zaštitu Srbina posle nemilih scena na Rod Lejver areni.

DOKLE VIŠE?! Đoković BRUTALNO napadnut u Melburnu - zbog Novaka se digla kuka i motika! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Encom Kuakoom

Srpski teniser Novak Đoković bio je meta napada od strane grupe navijača tokom duela 2. kola Australijan opena. Prednjačio je jedan gledalac, koji je vidno bio u alkoholisanom stanju, a posle dvočasovnih provokacija Nole je morao da reaguje požalivši se glavnom sudiji.

- Možeš li da ih izbaciš? Provociraju celo veče. Šta ćeš da uradiš? Šta? Odgovori mi. Momak je pijan kao letva. Nije došao da gleda tenis, već da me provocira - "zagrmeo je Srbin.

Poruku podrške devetostrukom šampionu Melburna uputio je nekadašnji svetski broj 1, Endi Rodik putem Tvitera, koji je naveo da je Novakova reakcija bila "prikladna".

Novak se dobro nosio u celoj situaciji, najbolje što je mogao. Bio je jasan u tome da traži objašnjenje i miran kada je pitao sudiju kako će da reši situaciju - napisao je Amerikanac, a osudu ponašanja navijača imali smo priliku da čujemo i od komentatora "Eurosporta".

 

 

Međutim, ovaj skandal nije uspeo da poremeti Đokovića, koji se trijumfom nad Francuzom Encom Kuokoom u četiri seta, plasirao u 3. rundu Otvorenog prvenstva Australije. Vlasnik 21 Grend slem titule će u subotu, u idealnom terminu, igrati protiv svog velikog prijatelja, Bugarina Grigora Dimitrova, sa kojim ima fenomenalan skor u dosadašnjem toku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading