ĐOKOVIĆ SE POVLAČI SA AUSTRALIJAN OPENA? Novak objavio UŽASNE vesti o stanju svoje POVREDE - Srbija STREPI!

Autor:

Sport

19.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje i dalje odzvanjaju Melburnom.

ĐOKOVIĆ SE POVLAČI SA AUSTRALIJAN OPENA? Novak objavio UŽASNE vesti o stanju svoje POVREDE - Srbija STREPI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je uspešno prebrodio i drugu prepreku na Australijan openu, pošto je posle četiri seta savladao Enca Kuakoa sa 6:1, 6:7, 6:2, 6:0 u prvom meču večernjeg programa na stadionu Rod Lejver.

Ipak, u centru pažnje je bila Novakova bitka sa povredom, ali i pijanim navijačima tokom susreta. Upravo je o tome i sam Đoković pričao po okončanju susreta.

- Da, po malo svega večeras. Drago mi je da sam prošao posle četiri seta, iako sam želeo u tri, ali svaka čast za njega, jer je igrao sjajan tenis. Neke interesatne situacije sa kojima sam morao da se izborim, ali to je grend slem, noćna sesija, električno je za igrače, moram da prihvatim to i izvučem najviše - započeo je Đoković priču za "Eurosport" u intervjuu sa Barbarom Šet.

Srpski teniser se složio da su ove godine loptice sporije, što otežava igračima da ostvare vinere.

- Da, loptice su malo sporije ove godine, za razliku od pre dve sezone, nekoliko igrača se već žalilo oko toga, ja samo komentarišem, ne žalim se, ali je teže da se ostvare vineri, pogotovo protiv nekoga kao što je Enzo, koji je veoma dobar atleta, kreće se dobro. U jednom trenutku je zaigrao bolje, servisi su mu bili odlični, ali sam se izborio sa svim što sam imao, dobar početak trećeg, pa četvrtog seta i na kraju sam stigao do pobede.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će u trećem kolu igrati protiv Grigora Dimitrova

Za kraj, Đoković je pričao i o svojoj povredi, a njegove reči definitivno plaše sve njegove navijače.

- Da budem iskren, uopšte nije dobro. Ali idem dan po dan, bilo je bolje prošli meč nego večeras, to je sve što mogu da kažem sad. Sada je sve na Bogu da mi pomogne, uz fizioterapeuta. Idemo dan po dan i nadam se da ću se oporaviti i biti spreman za težak meč u narednom kolu - završio je priču Novak Đoković za "Eurosport".

U narednom kolu Novaka čeka duel sa Grigorom Dimitrovim, koji je danas rutinski savladao Lasla Đerea. Do sada su se sastajali deset puta, a Đoković je upisao devet pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
BIVSI SA SEVERA

19.01.2023 18:08

Cuj naslova ,,SRBIJA STREPI" A sta SRBIJA dobija ili gubi.

Saja

20.01.2023 04:00

Baš me zabole.