ŽESTOK UDAR NA SRBINA: Francuz PROVOCIRAO Đokovića po završetku seta - Novakov odgovor stigao EKSPRESNO!

Autor:

Sport

19.01.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponela je atmosfera neiskusnog Francuza.

ŽESTOK UDAR NA SRBINA: Francuz PROVOCIRAO Đokovića po završetku seta - Novakov odgovor stigao EKSPRESNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Rod Lejver areni

Novak Đoković igra trenutno meč trećeg kola na Australijan openu, a njegov meč protiv Francuza Enca Kuakoa možete pratiti u lajv blogu na portalu Republika.rs.

Srpski teniser je sjajnom igrom osvojio prvi deo igre, pa je delovalo da će ovaj meč biti jednosmerna ulica, pogotovo što je Kuako imao blagih problema sa povredom skočnog zgloba.

Ipak, stvari su se iskomplikovale, pa se ušlo u taj-brejk drugog seta, koji je na kraju, posle 12 odigranih poena, pripao Kuokuu, koji je šokirao Đokovića osvajanjem seta. Ipak, ono što je posebno iznerviralo srpske navijače, ali i fanove Novaka širom sveta jeste reakcija Francuza po osvajanja drugog dela igre.

 

 

Naime, Kuoku je osvajanje seta proslavio pokazivanjem ka terenu, čime je želeo da pokaže da je to njegov teren, što je veliko nepoštovanje Đokovića, koji je upravo na ovom terenu devet puta podizao trofej namenjen osvajaču Australijan opena.

Novak nije pokazao reakciju na ovo ponašanje Francuza, ali mu je šta misli o tome pokazao već u narednom setu, koji je ekspresno rešio u svoju korist, rezultatom 6:2.

Ukoliko Đoković savlada svog rivala, u trećem kolu ga čeka duel sa Grigorom Dimitrovim, koji je bio bolji od Lasla Đerea. Ipak, jasno je da će Đokoviću do kraja turnira najveći protivnik biti povreda, koja ga i danas muči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading