NOVA METLA U MELBURNU: Loša vest za Đokovića pred nastavak Australijan opena - Novak u PROBLEMU!

Autor:

Sport

19.01.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo je možda i drugačije da prođe.

NOVA METLA U MELBURNU: Loša vest za Đokovića pred nastavak Australijan opena - Novak u PROBLEMU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Holger Rune, mladi danski teniser, plasirao se u treće kolo grend slem turnira u Melburnu, nakon što je u jednom od derbija druge faze savladao Maksima Kresija sa 3:0 (7:5, 6:4, 6:4).

Danski igrač je nastavio sa sjajnim igrama na Australijan openu, pa je posle čistke protiv Krajinovića, kog je savladao sa ubedljivih 3:0, danas to ponovio i protiv američkog igrača, kog je savladao posle nešto više od dva sata igre.

Inače, Rune je potencijalni rival Novaka Đokovića u četvrtini finala, što može da predstavlja potencijalno veliki problem za Novaka, pošto je Danac poslednji koji ga je pobedio u nekom zvaničnom meču, u finalnom duelu Mastersa u Parizu, kada je Rune došao do titule posle velikog preokreta.

Danac je jedan od retkih igrača koji su danas opravdali ulogu favorita, pošto su tokom dana ispali Kasper Rud, Tejlor Fric, Aleksandar Zverev, Dijego Švarcman... Kada se na to doda jučerašnji poraz Rafaela Nadala, jasno je da je krug pretendenata na trofej sve manji, pa će mogući duel sa Runeom u četvrtfinalu predstavljati pravi ispit za Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zare

20.01.2023 09:40

Medvedev i zadnja loza su glavne prepreke za Novaka!