STAVIO TAČKU: Oglasio se nekadašnji Novakov saradnik i OTKLONIO sve sumnje!

Autor:

Sport

18.01.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mislili da su se rastali u lošim odnosima.

STAVIO TAČKU: Oglasio se nekadašnji Novakov saradnik i OTKLONIO sve sumnje!

Foto: Tanjug/AP

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević

Novak Đoković i Argentinac Ulises Badio, dugogodišnji saradnik srpskog tenisera, rastali su se tokom 2022. godine, nakon godina vrlo plodonosne saradnje

Srbin i Argentinac više ne sarađuju, a čovek koji je bio najodgovorniji za Novakovo telo, osim, naravno samog Novaka, u sredu se oglasio prvi put od prestanka saradnje njih dvojice. Iako su mnogi mislili da su se njih dvojica rastali u lošim odnosima, Badio je sada stavio "tačku na i" po tom pitanju.

Želeo bih da iskažem veliku zahvalnost Novaku, njegovom timu i svima koji su mi bili bliski i podržavali me svih ovih godina zajedničkog rada - napisao je prvo Argentinac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulises Badio (@uli.physio)

- Želeo bih takođe da izrazim moje najdublje poštovanje svim ljudima u Srbiji. Čuvaću im u svom srcu. Vidimo se uskoro - napisao je Uli.

Podsetimo, Đoković se trenutno nalazi u Australiji, gde učestvuje na Australijan openu, prvom grend slemu u sezoni, koji se održava u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading