ŠOKIRAO SVOJOM IZJAVOM: Đokovićev sledeći rival ZAPREPASTIO sve na konferenciji za medije!

Autor:

Sport

18.01.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo iznenađenja u prvom kolu.

ŠOKIRAO SVOJOM IZJAVOM: Đokovićev sledeći rival ZAPREPASTIO sve na konferenciji za medije!

Foto: Tanjug/AP

Enco Kuoku savladalo je Huga Delijena sa 3:0 u setovima i na taj način zakazao sebi duel sa Novakom Đokovićem u drugoj fazi Austalijan opena.

Imao je Francuz malo problema u prvom i drugom setu, međutim, lagano je savaldao Bolivijca, što se i očekivalo kada se pogledaju šanse koje su kladionice davale obojici igrača pred ovaj meč.

Francuski teniser je prošao sva tri kola kvalifikacija, zatim je savladao Delijena, pa je tako stigao do sigurno najvećeg duela u svojoj karijeri, koji je na programu sutra, pošto se sa Novakom nikada pre nije sastajao. Pred meč, Kuako je dao izjavu kako nema pojma šta je potrebno da bi pobedio Đokovića.

Nemam pojma. Moj trener radi uvek na taktici, samo što sam izašao sa terena, pokušavali smo da prođemo prvu rundu. O tome ćemo verovatno pričati sutra ujutru, u ovom trenutku nemam odgovor na to pitanje - rekao je Kuako.

Foto: Tanjug/AP

Enco Kuako, naredni rival Novaka Đokovića

On je i dodao da je specijalan doživljaj igrati protiv srpskog igrača, i da će to za njega biti veliko iskustvo.

Veoma sam uzbuđen, to je ostvarenje sna za svakog igrača. Ne znamo još koliko dugo će biti na turu, Novak ima još mnogo godina u rezervoaru, ali je veliko iskustvo takmičiti se protiv njega - poručio je Francuz.

Meč između Đokovića i Koakoa je na programu sutra od 9 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading