ZAŠTO SAD OVO? Srbi u VELIKOM PROBLEMU pred nastavak Australijan opena!

Autor:

Sport

18.01.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo uzbudljiv dan za naše tenisere u Melburnu.

ZAŠTO SAD OVO? Srbi u VELIKOM PROBLEMU pred nastavak Australijan opena!

Foto: Tanjug/printscreen

Čak šestorica srpskih igrača će izaći na teren u četvrtak na Australijan openu, a svakako da najviše pažnje privlači duel Novaka Đokovića.

Četvrti nosilac na turniru će na teren u devet sati po našem vremenu, pošto je njegov meč prvi u večernjoj sesiji u Melburnu, na glavnom terenu "Rod Lejver", a rival će mu biti Francuz Kuako.

Program na glavnom terenu će otvoriti Arina Sabalenka i Šelbi Rodžers, zatim sledi duel Kaspera Ruda i Džensona Bruksbija, dok će dnevni raspored završiti Karo Garsija i Lejla Fernandes

Program u Rod Lejver areni počinju peta teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka i američka igračica Šelbi Rodžers.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u prvom kolu pobedio Karbaljesa-Baenu

Pre Đokovića na teren će izaći i drugi teniser sveta Norvežanin Kasper Rud protiv Amerikanca Džensona Bruksbija, a potom i četvrta nositeljka Karolin Garsija iz Francuske i Kanađanka Lejla Fernandes. Nakon Đokovića će na teren Ons Žabur i Marketa Vondroušova.

Na teren će u singl konkurenciji i Laslo Đere, koji će svoj meč drugog kola protiv Grigora Dimitrova, odigrati u večernjem terminu na 1573 areni. Njihov duel će biti poslednji na tom terenu.

To može predstavljati veliki problem za srpske navijače, pošto je vrlo verovatno da će se mečevi ove dvojice naših tenisera poklopiti, makar u nekom trenutku.

U dubl konkurenciji prvi izlaze Ivan i Matej Sabanov koji za rivala u prvom kolu imaju Tomislava Brkića iz BIH i Gonsala Eskobara iz Ekvadora. Taj meč je prvi na rasporedu na terenu broj 17.

Drugi meč na terenu broj 13 igraju Dušan Lajović i Rus Aslan Karacev, koji će odmeriti snage sa 15. nosiocima Santijagom Gonsalesom i Eduarom Rože-Vaslenom.

Nikola Ćaćić u paru sa Ajsamom-Ul-Hak Kurešijem iz Pakistana igra protiv portugalske kombinacije Fransisko Kabral i Žoao Sousa. Njihov meč je treći po rasporedu na terenu broj 15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading