PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Šeki Turković nekada je bio BOEM, voleo je da popije, a onda se ODREKAO kafane, sad otkrio i zašto!

Autor:

Zabava

18.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač promenio život iz korena.

PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Šeki Turković nekada je bio BOEM, voleo je da popije, a onda se ODREKAO kafane, sad otkrio i zašto!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Šeki Turković se vratio na javnu scenu nakon duže pauze, pa je sada otkrio da li će se okrenuti mlađim trendovima ili će ostati veran svojom stilu.

- Moje su pesme tokom cele moje karijere ljubavne, kafanske i švalerske –  istakao je Turković i tvrdi da su to razlozi zbog kojih se u njegovim pesmama pronalaze svi.

 

 

Udaljio se od kafanskog života, ali ne krije da ga vežu samo lepe uspomene za kafanu..

- Dok sam bio mlađi bio sam pravi boem, a sada sam malo spustio loptu. Voleo sam da se družim sa društvom, međutim kako vreme odmiče sve je manje toga, nema mojih prijatelja i saradnika koji su voleli da se druže među živima. Sada gledam na život i na sebe - objasnio je pevač za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading