BRUTALNO: Novak Đoković na Instagramu UĆUTKAO slavne ZAPADNJAKE!

Autor:

Sport

19.01.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

BRUTALNO: Novak Đoković na Instagramu UĆUTKAO slavne ZAPADNJAKE!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je na Instagramu odgovorio na objavu "Eurosporta" koja je, po njegovom mišljenju bila nekorektna. Naime, pomenuta medijska kuća je na društvenim mrežama podelila video iz prvog kola Australijan opena uz opis: 

- Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet.

Republika

Foto: Instagram/djokernole

 

Usledio je Novakov odgovor.

- Eurosporte, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno - napisao je Đoković, a potom je usledilo detaljno objašnjenje:

- Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je (to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam joj se "usprotivio" niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading