ĐOKOVIĆ PONOVO POVREĐEN! ŠOK u Australiji!

Autor:

Sport

19.01.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problem za srpskog tenisera.

ĐOKOVIĆ PONOVO POVREĐEN! ŠOK u Australiji!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković trenutno igra meč drugog kola na Australijan openu, a njegov meč protiv Enca Kuakoa možete uživo pratiti na lajv blogu na portalu Republika.rs.

Đoković je na sjajan način stigao do prvog seta, koji je rešio u svoju korist sa 6:1, a problem za protivnika iz Francuske je predstavljala i povreda skočnog zgloba, zbog kog zamalo nije predao meč.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se povredio na meču sa Danilom Medvedevim

Ipak, Kuako je ostao na terenu, pa je pružio sjajan otpor u drugom setu. Tada se desila situacija zbog koje je Srbija počela da strepi. Naime, pri vođstvu Fracnuza sa 5:4 u drugom setu, Novak se ponovo požalio na povredu koja ga muči još od meča u Adelejdu, pa je u pratnji doktora i fizioterapeuta napustio teren, na opšti očaj publike na Rod Lejver areni.

Videćemo kako će se ova situacija rešiti, ali svakako nije ohrabrujuća činjenica pred nastavak prvog grend slema sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dosta vise ta povreda

19.01.2023 12:56

Preterao u glumi. Manipulacije A osvojice pehar tako strasno povredjen