PETRIĆ ODUŠEVLJEN: Partizan želi fudbalera velikog rivala! (FOTO)

Autor:

Sport

19.01.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih u Superligi.

PETRIĆ ODUŠEVLJEN: Partizan želi fudbalera velikog rivala! (FOTO)

Foto: Starsport

Kako "MaxBet sport" saznaje, Slobodan Rubežić, centralni bek Novog Pazara, svojim igrama tokom jeseni skrenuo je pažnju Partizana. On je bio i osnovni razlog što je utakmicu Pazaraca sa Kabazom iz Azerbejdžana uživo gledao i šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Rubežić

Rubežić je u jesenjem delu sezone bio jedan od najboljih igrača Novog Pazara, a generalno gledano, neverovatno je napredovao od kako je stigao u ovaj klub. Izuzetnih je fizičkih predispozicija, visok je 194 santimetra, dominantan u skoku, ali tehnički vrlo dobro potkovan i kada je lopta na zemlji. 

Slobodan Rubežić je ponikao u Vojvodini, u kojoj je prošao sve mlađe selekcije, pre nego što je prešao u Čukarički, gde je igrao u omladinskom timu. Usledio je prvi mandat u Novom Pazaru, pa kratak boravak u bugarskoj Ardi, pre nego što je u januaru prošle godine ponovo zadužio opremu ekipe sa Jošanice. U aktuelnoj sezoni na 18 utakmica uspeo je da se i dva puta upiše u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KO VAS DOVEDE U PARTIZAN

19.01.2023 12:58

DOSTA SPINOVA DOVEDITE VEC JEDNOM PRAVA POJACANJA ILI SVI NAPOLJE. FOTELJASI I PROFITERI. SAMO KRADETE VREME. TAKO LI STVARATE TIM.