POJAČANJE ZA VELIKE DOMETE: Nigerijac POTPISAO! (FOTO)

Autor:

Sport

19.01.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanziva sve jača.

POJAČANJE ZA VELIKE DOMETE: Nigerijac POTPISAO! (FOTO)

Foto: Starsport

Kolubara nastavlja za pojačanjima. Član Lazarevčana postao je Abdul Zubairi (24), ofanzivni vezista iz Nigerije. U redove zeleno-crnih Zubairi dolazi iz Zrinjskog, igrao je i za slovački Trenčin.

 

 

Poslednje pojačanje već se priključilo pripremama Lazarevčana. Prvi utisci ljudi iz kluba su da se radi o kvalitetnom igraču, neophodnom za očuvanje superligaškog statusa.

Kolubara se inače, sutra u trećoj kontrolnoj utakmici sastaju sa Domžalama, očekuje se da Zubairi debituje.

Ove zime zeleno-crni su angažovali Mehmeda Ćosića (Velež), Donalda Molsa (Najran, Saudijska Arabija), Slobodana Simovića (Kišvarda), Dražen Bagarić (Honka), Iliju Milićevića (Metalac), Zorana Gajića (Pjunik), Marka Gudžulića (Budućnost, Dobanovci), Veljka Ilića (RFK Novi Sad), Marka Mrkića i Srđana Kočića (Napredak).

Lazarevčane su napustili: Nikola Janković (Mladost GAT), Stefan Marjanović (Radnički, Niš), Dimitrije Petronihević, Luka Vulin, Dejan Tumbas...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading