RASTANAK: Ljubimac Delija se DIRLJIVIM rečima oprostio od Crvene zvezde!

Autor:

Sport

18.01.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan rastanak.

RASTANAK: Ljubimac Delija se DIRLJIVIM rečima oprostio od Crvene zvezde!

Foto: Starsport

El Fardu Ben nedavno je napustio Crvenu zvezdu i prešao u redove kiparskog APOEL-a.

Popularni Big Ben tokom boravka na Marakani stekao je status jednog od najboljih stranaca u istoriji kluba.

Fudbaler sa Komora je u oproštajnom intervjuu za "Zvezda TV" objasnio kako mu je pao rastanak sa crveno-belima.

Nije lako. Kad ostaneš tako dugo negde... Svi znaju da je Beograd moj grad, mesto gde se osećam kao kod kuće, mesto gde je sve bilo savršeno. Teško je otići, ali takav je život. Ovo definitivno nije zbogom, jer ću se sigurno vratiti. Mi se volimo, ljudi me vole i drago mi je što je dete sa Komora uspelo u Srbiji. Teško je, ali to je život - rekao je Ben i dodao:

-  Naravno. Nije lako. Zato mi je trebalo tri godine da odem. Svakih šest meseci sam dobijao ponude, klubovi su se interesovali za mene, ali nisam želeo da odem. Sada je pravi trenutak da se rastanemo i dam prostora mlađim igračima. Ipak, teška je odluka.

Nije štedeo reči o svom doskorašnjem klubu.

- Kao što uvek kažem, nemoguće je opisati. Moraš da osetiš, da budeš deo kluba da bi to shvatio. Gde god odem, širom sveta, naiđem na nekog navijača Zvezde. Klub je neverovatan. Nadam se da je ovo samo početak i da će klub igrati Ligu šampiona svake godine i da će uvek biti uspešan. Nedostajaće mi saigrači sa kojima sam provodio svaki dan. Navijači, koji su od početka bili sjajni prema meni. Hvala na podršci i ljubavi. I naravno, nedostajaće mi grad i naš stadion.

Otkrio je i koji trenutak će pamtiti zauvek.

- Najlepši trenutak u Zvezdi? Svi znaju - kada smo se prvi put plasirali u Ligu šampiona. Bilo je teško to uraditi, ali smo imali fantastičnu ekipu, bili smo kao braća i zato mi je to omiljeni trenutak u crveno-belom dresu.

Ben je istakao i koliku važnost za njega ima Beograd.

Republika

Foto: Starsport

El Fardu Ben

- Ja sam dete sa Komora, malog ostrva, došao sam i postao deo istorije velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Ponosan sam jer to nije lako uraditi. Moje ime je deo istorije i nadam se da će ostati. Nije uobičajeno otići negde i tamo provesti pet godina. Beograd je moja druga kuća, nadam se da ću se vratiti i ostati zauvek. Bilo bi najbolje kad bih dobio nešto od kluba. Videćemo.

Za kraj, pričao je o vernim navijačima Crvene zvezde, koji su sve ove godine bili uz njega.

- Od početka sam navijač Zvezde i biću to zauvek. Što se navijača tiče, već su mi se zahvalili za sve, pokazali ljubav i poštovanje. Nadam se da će nastaviti tako, ne samo prema meni, nego prema svim igračima. Ovde nema veze da li si crn, beo ili žut, Zvezdini navijači su sjajni, vole klub i uvek podržavaju igrače. Navijačima, kao i klubu, želim puno zdravlja, puno uspeha i nadam se da će proći grupu u Ligi šampiona - zaključio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading