ČOVIĆ BLJUJE VATRU: Partizan nam sprema VELIKU KRAĐU!

Autor:

Sport

18.01.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje će odjeknuti Srbijom.

ČOVIĆ BLJUJE VATRU: Partizan nam sprema VELIKU KRAĐU!

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Nebojša Čović je tokom svog obraćanja medijima u Pioniru govorio i o predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

On smatra da se Zvezdi sprema krađa.

- Bertomeu je rekao jednu veliku istinu. Znate senzibilitet kako biste rešili neki problem. Ne znam kome ne bi stalo da igrač poput Kampaca ne igra EL. Nisu ovo laka vremena, ok napravljena je greška, snosimo posledice, smatramo da je prekomerna kazna, a šta oni kažu za Barselonu, prvo ništa, pa kažu napravili smo grešku, pa sudija kažnjen četiri utakmice. Dobro pročitajte intervju Bertomeua, ima tu dosta poruka između redova. Ko je napravio juniorski turnir EL, pa ja, sa Bertomeuom. I što više smetamo, više ćemo da uradamo. Sledeća naša stanica je Kup gde će pokušati da nas pokradu. Nemam ništa lično protiv Niša, ali Niš ne može da nam stvori uslove za ono što nam pripremaju. Da je obziljan savez, igralo bi se u Areni.

Čović nije želeo da se upušta u polemiku sa Majkom Džejmsom.

- Ja kao predsednik nemam nameru da polemišem sa Majkom Džejmsom. To nije korektno sa njegove strane ni prema Kampacu i Vildozi. Možda jednog dana on dođe i u Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading