STIGLA POTVRDA: Crvena zvezda OSTALA bez SJAJNOG košarkaša!

Autor:

Sport

18.01.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih razočarao navijače.

STIGLA POTVRDA: Crvena zvezda OSTALA bez SJAJNOG košarkaša!

Foto: Starsport

Bentil i Holand sa saigračima iz Zvezde

Nebojša Čović, predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, održao je danas konferenciju za medije, na kojoj je glavna tema bila situacija oko Fakunda Kampaca, i njegove zabrane igranja u Evroligi do 1. marta ove godine.

Takođe, Čović je pričao i o šteti koja je Crvenoj zvezdi naneta ovom odlukom sa vrha eltinog košarkaškog takmičenja u Evropi, a jedna od njih je i Ahile Polonara, koji zbog kazne nije potpisao za Zvezdu.

- Polonara je bio dogovor. To je šteta koja je napraljena Zvezdi - potvrdio je danas Nebojša Čović.

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda

Čović je dodao i da će Zvezda nastaviti da čini prave stvari, uprkos tome što "smeta" ostalima.

- Bertomeu je rekao jednu veliku istinu. Znate senzibilitet kako biste rešili neki problem. Ne znam kome ne bi stalo da igrač poput Kampaca ne igra EL. Nisu ovo laka vremena, ok napravljena je greška, snosimo posledice, smatramo da je prekomerna kazna, a šta oni kažu za Barselonu, prvo ništa, pa kažu napravili smo grešku, pa sudija kažnjen četiri utakmice. Dobro pročitajte intervju Bertomeua, ima tu dosta poruka između redova. Ko je napravio juniorski turnir EL, pa ja, sa Bertomeuom. I što više smetamo, više ćemo da uradimo - dodao je predsednik Crvene zvezde.

Podsetimo, Fakundo Kampaco je pojačao Crvenu zvezdu krajem prošle godine, ali će mu registracija biti omogućena tek 1. marta, pa će crveno-beli biti bez Argentinca u još šest mečeva u Evroligi.

Do sada, Zvezda ima učinak od deset pobeda i devet poraza na 19 odigranih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading