ZVEZDA USKORO JAČA ZA TRI IGRAČA: Čović saopštio PREDIVNE VESTI delijama - DRIM TIM crveno-belih GAZI ka Top 8 Evrolige!

Autor:

Sport

14.01.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumfom nad Monakom klub sa Malog Kalemegdana nastavio da beleži sjajne rezultate u elitnom takmičenju, sa oporavljenim košarkašima doigravanje je sve bliže.

ZVEZDA USKORO JAČA ZA TRI IGRAČA: Čović saopštio PREDIVNE VESTI delijama - DRIM TIM crveno-belih GAZI ka Top 8 Evrolige!

Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović dosadašnji tok sezone kluba sa Malog Kalemegdana ocenio je "uspešnim", pritom najavivši da će trener Duško Ivanović uskoro moći da računa na još tri igrača.

Reč je o povratnicima Hasanu Martinu, Nikoli Ivanoviću i Benu Bentilu, čiji oporavak teče po planu.

Hasan Martin je u povredi i očekujemo da uskoro izađe. Nikola Ivanović se oporavio od povrede, podsetiću da su njemu na utakmici sa Partizanom stradala tri rebra. Bentil je pod virusom i biće “ok” - počeo je Čović gostujući u Jutarnjem programu "TV Prva", a potom se osvrnuo na "slučaj Fakundo Kampaco".

Republika

Foto: Starsport

Ivanović se uspešno oporavlja

Imamo nerazumnu odluku Evrolige o suspenziji registracije novih igrača do kraja februara i videćemo da li će oko Kampaca da se promeni nešto u narednom periodu. Vildoza se oporavio od povrede i polako kompletiramo tim. Idemo iz utakmice u utakmicu na pobedu bez euforije. Imamo dobre rezultate u Evroligi i ABA ligi.

Prvi čovek crveno-belih apostrofirao je učinak srpskih košarkaša u ubedljivoj pobedi nad Monakom (92:68).

Od 92 koša, 83 su postigli domaći igrači. Devet je dodao Vildoza. Mada su Argentinci po mentalitetu slični nama. Idemo lepo - reči su Nebojše Čovića.

Crvena zvezda u nedelju u Podgorici igra derbi protiv Budućnosti, a u petak na Svetog Jovana gostuje Žalgirisu u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading