HITNO SAOPŠTENJE Crvene zvezde povodom Fakunda Kampaca!

Autor:

Sport

10.01.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski klub pojasnio situaciju oko argentinskog košarkaša.

HITNO SAOPŠTENJE Crvene zvezde povodom Fakunda Kampaca!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Već nekoliko nedelja je Fakundo Kampaco glavna tema u košarkaškim krugovima širom Evrope.

Kao bomba je odjeknula vest da će omaleni Argentinac pojačati ekipu Crvene zvezde, ali je kao grom iz vedra neba stiglo razočaranje za sve navijače crveno-belih, pošto je Kampacu zabranjeno da igra do marta u Evroligi.

To je izazvalo bes kod navijača, ali i brojnih bivših i sadašnjih igrača, kojima se ova odluka nikako ne sviđa. Sada se oglasila i Crvena zvezda zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

-KK Crvena zvezda obaveštava javnost da plejmejker našeg tima Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških kluba koje je dobio u prethodnih 6 dana! Fakundo Kampaco je ovim gestom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već još bolji čovek koji je mogao da bira gde želi da ide, ali je odlučio da ostane član našeg kluba. KK Crvena zvezda nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog „finansijskog panela“ jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu pa i samu Evroligu! Pozivamo sve Zvezdaše da nastave da pune halu „Aleksandar Nikolić“ i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige) naći i Fakundo Kampaco - stoji na sajtu kluba.

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco u dresu Crvene zvezde

Pre toga, i sam Argentinac se oglasio na društvenim mrežama i napisao je ono što je klub kasnije potvrdio.

Ostajem u Crvenoj zvezdi. Ostajem uz klub, svoje saigrače, naše navijače i ovaj grad. Idemo zajedno po nove pobede. Napred Crvena zvezda - napisao je Kampaco.

Argentinski košarkaš je u Crvenu zvezdu stigao krajem decembra, a pre toga je igrao i za Penjarol, Mursiju, Real Madrid, kao i ekipe Denvera i Dalasa u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading