ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI: Oglasio se Fakundo Kampaco

Autor:

Sport

07.01.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac otvorio dušu povodom zamršene situacije oko njegovog licenciranja za Evroligu.

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI: Oglasio se Fakundo Kampaco

Foto: Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je pre skoro tri nedelje pojačao Crvenu zvezdu, ali i dalje nije registrovan za Evroligu.

Kako stvari stoje, status sjajnog plejmejkera će se teško promeniti do marta, a sada je iskusni as o svemu otvorio dušu.

Osećam se tužno zato što samo želim da igram košarku. Došao sam u Zvezdu zato što želim da igram i AdmiralBet ABA ligu i Evroligu, a to se izgleda neće dogoditi do marta… Držim palčeve i nadam se da će se sve srediti. Zahvalan sam saigračima (zbog majica "oslobodite Fakua"), mnogo ljudi mi pokazuje dosta ljubavi, ljubaznosti i podrške, srećan sam zbog toga - rekao je Argentinac za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Kampaco i dalje ne gubi nadu da će ipak doći do zaokreta od 180 steoeni.

Nadam se i želim da se nešto promeni, da ću zaigrati što pre, ali to nije u mojim rukama, ne mogu to da kontrolišem. Zato ću da usmerim svoju energiju na to da dobro treniram, da budem dobar saigrač i da podržavam tim kada nisam na parketu. Ali zaista se nadam da će nešto promeniti, stvarno mi se igra u Evroligi - dodao je Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading