ZVEZDA SE SPREMA ZA NAREDNI MEČ: Ivanović može da računa na Kampaca!

Autor: Tanjug

Sport

07.01.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema puno vremena za pripremu posle utakmice sa Valensijom.

ZVEZDA SE SPREMA ZA NAREDNI MEČ: Ivanović može da računa na Kampaca!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da crveno-beli maksimalno uvažavaju ekipu MZT-a uoči meča 14. kola regionalne AdmiralBet ABA lige.

Crvena zvezda je tokom dana doputovala u Skoplje, a gde će u subotu uveče odraditi trening u dvorani "Jane Sandanski".

- Nemamo zaista mnogo vremena da se osvežimo nakon utakmice u Valensiji, ali kao što često govorim, bez obzira na odsustvo nekih igrača, ostali će morati da daju više. Svaku ekipu uvažavamo, pozicija MZT-a na tabeli nas ne zanima, tim koji ima svoj kvalitet, i sa maksimalnim uvažavanjem ulazimo u ovaj meč kako bi stigli do cilja - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Ivanović će na ovom meču moći da računa i na argentinskog košarkaša Fakunda Kampaca.

- Subotu ćemo provesti u putu i odmoru, ali ćemo imati vremena da se uz trening u hali u kojoj igramo utakmicu, osvežimo i spremni dočekamo ovaj meč. Ne sme i neće biti nikakvog potcenjivanja ekipe koja ima svoj teren, podršku sa tribina, na kraju krajeva i svoj kvalitet. Recept se zna, čvrsto, odgovorno i sa energijom želimo da pobedimo i u dobrom ritmu dočekamo utakmice duplog kola Evrolige - istakao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Utakmica će biti odigrana sutra od 17 sati. Crvena zvezda se odmah po završetku meča u Skoplju vraća za Beograd, i počinje pripreme za mečeve sa Realom i Monakom u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading