MEDVEDEV ZAZIRE OD NOVAKA: Nadam se da neće...

Autor:

Sport

07.01.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije ništa.

MEDVEDEV ZAZIRE OD NOVAKA: Nadam se da neće...

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Danil Medvedev se obratio novinarima nakon polufinalnog meča sa Novakom Đokovićem na turniru u Adelejdu.

Srbin je slavio sa 2:0 (6:3, 6:4) i izborio plasman u finale.

- Odlična sedmica, izgubio sam od verovatno najboljeg na svetu u ovom trenutku, osvojio je četiri-pet turnira u nizu. Malo sam razočaran, ali pozitivan, osećao sam se sjajno večeras, što je pozitivno pred Australijan open. Nadam se da Novak neće biti na mojoj strani žreba na Australijan openu. Čak i da bude, daću sve od sebe da budem bolji - rekao je Medvedev i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković posle polufinalnog duela u Adelejdu

- Jednostavno moram da budem bolji, to je to. To sam uspeo onda na US openu, posle poraza na Australijann openu (2021), kada sam bio u velikoj seriji pobeda, a od njega sam lako izgubio. Nekada je nezaustavljiv, moraš da odigraš meč života kako bi ga pobedio.

Medvedev je nezadovoljan svojim bilansom protiv igrača iz Top 10.

- Prošle godine nisam imao mnogo pobeda nad top 10 igračima, a mislim da sam danas mogao da zabeležim jednu takvu pobedu da nisam igrao baš protiv Đokovića. Novak je drugačija liga, 21 grend slem titula, to je sve što treba da kažemo. Moram da budem pozitivan jer dolazi prvi slem - zaključio je Rus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading