NEVIĐENI SKANDAL! Medvedev PONIŽAVAO Novaka - NOŽ U LEĐA od Rusa!

Autor:

Sport

07.01.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se očekivalo ovo od Danila Medevedeva.

NEVIĐENI SKANDAL! Medvedev PONIŽAVAO Novaka - NOŽ U LEĐA od Rusa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Novak Đoković se plasirao u finale ATP turnira u Adelejdu, pošto je posle sat i po vremena borbe porazio Danila Medvedeva sa 2:0 (6:3, 6:4).

Srpski teniser je odigrao odličan meč, sjajno je servirao, nije pravio puno grešaka, pa je na kraju stigao do pobede bez ijednog pretrpljenog brejka, uz samo dve brejk-lopte za ruskog igrača.

Ipak, meč je svakako obeležila scena sa kraja prvog seta, kada je Đoković morao da napusti teren zbog povrede zadnje lože. To se desilo pri vođstvu srpskog igrača od 5:2, pa je svakako jasno da Novak nije odglumio povredu, već da ga je stvarno mučila zadnja loža leve noge.

 

 

Ipak, to očigledno nije bilo dovoljno Danilu Medvedevu, koji se skandalozno poneo pred kraj susreta. Naime, kada je Novak stigao do gema za 5:3 u drugom setu i kada je odbio poslednji nalet ruskog tenisera u ovom meču, Rus se uhvatio za zadnju ložu uz osmeh, alaudirajući da je Novak lažirao povredu.

Đoković je ostao smiren i nije odregovao na ovu provokaciju, pa je nakon gema za Medvedeva, sjajno odservirao i na kraju upisao veliku pobedu, kojom se plasirao u prvo finale u 2023. godini.

Tamo ga čeka Sebastijan Korda, a taj meč će biti na programu sutra od 08:30 po našem vremenu. Ovo će biti prvi međusobni duel srpskog i američkog tenisera, koji je u finale ušao nakon što mu je Nišioka predao meč početkom drugog seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki72

07.01.2023 14:17

“Brat” Rus…