Novak se OGLASIO iz Australije! Đoković poslao poruku i posebnu pažnju posvetio JEDNOM ČOVEKU! (FOTO)

Autor:

Sport

30.12.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je pred novim izazovom.

Novak se OGLASIO iz Australije! Đoković poslao poruku i posebnu pažnju posvetio JEDNOM ČOVEKU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač sveta, Novak Đoković, stigao je u Australiju.

Nole će učestvovati na turniru iz serije 250 u Adelejdu, a zatim i na Australijan openu koji je na programu od 16. do 29. januara.

Đoković je u Australiju stigao posle pakla i torture koju je proživeo početkom 2022. godine kada mu je zabranjeno da igra, uhapšen je, a zatim i deportovan. Sada se situacija promenila, a Srbin ne krije zadovoljstvo, pa se tako oglasio i na svom Instagram profilu.

- Lepo je ponovo biti u Australiji i uzbuđen sam što ću posle 15 godina igrati u Adelejdu. Gledam unapred i nadam se odličnom tenisu. Drago mi je što je moj brat Marko pored mene, zajedno sa mojim timom za 2023. godinu - napisao je Novak, pa je označio i ostale članove ekipe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Dakle, Nole je posebnu pažnju posvetio svom bratu Marku i jasno je koliko mu je drago što je neko iz porodice uz njega.

Novak Đoković je prvi favorit, kako na turniru u Adelejdu, tako i na Australijan openu. Prvi grend slem turnir u sezoni Đoković je osvajao devet puta i sada će pokušati da stigne do jubilarnog desetog trofeja. Govorio je Novak već po dolasku u Australiju kada je istakao da ne može da zaboravi šta mu se sve dogodilo.

Nije lako zaboraviti šta se dogodilo u posljednjih 12 meseci, ali kao što sam rekao, moram ići dalje. To neće promeniti sve što sam do sada postigao u svojoj karijeri u ovoj zemlji. Osećam se pozitivno, a Australijan open mi je najdraži grend slem u karijeri što pokazuju i rezultati - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading