SASLUŠAN CRNOGORAC KOJI JE OTEO DEVOJKU NA MIRIJEVU I PREBIO NJENU MAJKU! Evo šta je rekao pred Tužilaštvom!

Autor:

Hronika

30.12.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej N. je već bio proterivan iz Srbije, ali je ušao u zemlju na nedozvoljen način.

SASLUŠAN CRNOGORAC KOJI JE OTEO DEVOJKU NA MIRIJEVU I PREBIO NJENU MAJKU! Evo šta je rekao pred Tužilaštvom!

Foto: printskrin/društvene mreže

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan crnogorski državljanin Sergej N. (22) zbog sumnje da je 28. decembra neovlašćeno nosio pištolj marke "Crvena zastava" u Beogradu, a kojim je prethodno pretio 22-godišnjoj devojci i njenoj majci u njihovom stanu na Zvezdari, a potom devojku izveo iz stana.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, tvrdeći da je pištolj držao i nosio zbog eventualne samoodbrane. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Sergeju N. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

Zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, odnosno pretnji devojci i njenoj majci, postupak će protiv osumnjičenog sprovesti Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, jer je za isto krivično delo 25. novembra ove godine Sergej N. već osudjen prvostepenom presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji mu je izrekao meru bezbednosti proterivanja stranaca iz zemlje od dve godine.  

Osumnjičeni je nakon ove presude bio proteran iz Srbije u Crnu Goru, ali je ponovo ušao u Srbiju prešavši državnu granicu na nedozvoljen način. 

Sumnja se da je Sergej N. 28. decembra oko 23 časa, pretio pištoljem 22-godišnjodevojci i njenoj majci u njihovom stanu na Zvezdari, a potom devojku izveo iz stana.

Policija je ubrzo po prijavi pronašla i uhapsila osumnjičenog i u njegovoj torbici pronašla pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading