GROM IZ VEDRA NEBA! Direktor Australijan opena dao ŠOKANTNU izjavu pred Novakov dolazak!

Autor:

Sport

27.12.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turneja po Australiji samo što nije počela.

GROM IZ VEDRA NEBA! Direktor Australijan opena dao ŠOKANTNU izjavu pred Novakov dolazak!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kao po običaju, januar je rezervisan za Australiju i teniske turnire širom ove zemlje, a tako će biti i ove sezone.

Naravno, glavni događaj prvog dela godine je Australijan open, koji počinje 16. januara, a pre toga sledi serija pripremnih turnira, na kojima igrači mogu da pronađu formu pred start prvog grend slema.

Novak Đoković, trenutno peti teniser sveta, odlučio se da sezonu započne u Adelejdu, gde će probati da stigne do prvog trofeja u 2023. Zbog toga, srpski teniser već danas stiže u Australiju, a povodom njegovog dolaska u "zemlju kengura" oglasio se i Kreg Tajli, direktor Australijan opena.

Želimo mu dobrodošlicu u Australiju. Mislim da dok sad razgovaramo, da on putuje u Adelejd i mislim da će on ponovo biti igrač koga morate da pobedite ako želite da osvojite titulu - rekao je Tajli.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ima devet titula na Australijan openu

Tajli je očigledno promenio ploču, pošto se u januaru ove godine poprilično držao po strani, tokom jednog od najvećih skandala u sportu, kada je Đokoviću bilo zabranjeno učešće u Melburnu.

Ipak, politika države se promenila, a samim tim i stavovi Tajlija, koji je sada poželeo velikodušnu dobrodošlicu Novaku.

Đoković će u Melburnu probati da stigne do svoje jubilarne desete titule na Australijan openu, odnosno 22. grend slem titule, čime bi se izjednačio na prvom mestu sa Špancem Rafaelom Nadalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading