Prvi čovek Australijan opena PROGOVORIO O NOVAKU: Setio se PAKLA koji je Đoković prošao, pa otkrio ŠTA GA ČEKA kada stigne u Melburn!

Autor:

Sport

23.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je početkom ove godine preživeo torturu

Prvi čovek Australijan opena PROGOVORIO O NOVAKU: Setio se PAKLA koji je Đoković prošao, pa otkrio ŠTA GA ČEKA kada stigne u Melburn!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dileme više nema - Novak Đoković vratiće se u Australiju i učestvovaće na grend slem turniru na kom je godinama dominirao sve dok mu nisu zabranili da igra.

Nole je prošao pakao posle torture Australijanaca, ali sve to deluje kao daleka prošlost i srpski as imaće šansu da ponovo osvoji trofej.

Sada se, malo pre dolaska Đokovića u Melburn, oglasio i prvi čovek Australijan opena Kreg Tajli.

Tajli se pokajao zbog svih dešavanja sa početka ove godine.

Fokusirani smo na dobrodošlicu Đokoviću, koji stiže sledeće nedelje. Igraće u Adelejdu, a onda i na Australijan Openu. Puno sam razgovarao s njim tokom godine, on je veliki šampion. Igra najbolji tenis i biće favorit. Popularan je u Australiji, ovde ima veliku bazu navijača - rekao je Tajli za "Tajms of Indija".

 

 

Prošle godine je tada prvi teniser na ATP listi deportovan iz Australije jer je odbio da se vakciniše, a sada Tajli ističe da ništa nije kriv zbog tog događaja!

- Poslednje dve godine su bile teške za ceo svet, ne samo za Australijan Open. Ako se vratite korak unatrag i pogledate, te okolnosti su bile izvan naše kontrole. Da li bismo li voleli da se to nije dogodilo? Apsolutno. Jesmo li učinili sve što smo mogli u tom trenutku? Da, jesmo - zaključio je Kreg Tajli.

Bilo kako bilo, Novak Đoković će sada imati priliku da osvoji čak dva turnira u Australiji - prvi u Adelajdu, onaj iz serije 250 koji se održava od 1. do 8. januara, a zatim i Australijan open koji je na rasporedu od 16. do 29. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading