MOŽE LI UOPŠTE DA SE POREDI SA NOVAKOM? Rus IZAZVAO BURU na društvenim mrežama pred put u Australiju!

Autor:

Sport

08.12.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter je "izgoreo" u trenutku.

MOŽE LI UOPŠTE DA SE POREDI SA NOVAKOM? Rus IZAZVAO BURU na društvenim mrežama pred put u Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković 2022. godinu završiće kao peti teniser planete.

I pored mnogih spoljnih faktora koji su uticali na rezultate najboljeg srpskog tenisera i jednog od najvećih igrača u istoriji ove igre, Đoković je uspeo da ostane pri samom vrhu, a već u Australiji će imati priliku da se vrati na prvo mesto.

Srbin će sezonu otvoriti na ATP turniru u Adelejdu gde će imati paklenu konkurenciju.

Jedan od tenisera koji će igrati na ovom turniru iz serije 250 je i Rus Danil Medvedev. Upravo je on, na jako duhovit način, najavio prvo iskušenje u sezoni, a njegova najava dotakla je i Novaka Đokovića.

Objavio je Medvedev na svom Tviter profilu šalu koja je uključila i Noleta:

 

 

- Solidnih 22 grend slem trofeja među nama dvojicom - napisao je Rus, te tagovao turnir i svog velikog prijatelja i rivala Đokovića, a Tviter je "izgoreo" u trenutku i mnogi su reagovali na ovaj komentar.

Novak Đoković će u Melburnu pokušati da stigne do 22 grend slem titule i tako se izjednači sa Rafaelom Nadalom koji je rekorder. Za to vreme, Medvedev ima samo jedan trofej, osvojen na US openu 2021. godine. U finalu je savladao upravo Đokovića, kojem je samo ta jedna pobeda bila potrebna za osvajanje sva četiri grend slema u sezoni.

Zaista, jako duhovito od strane Rusa čija je karijera u očiglednom padu od pomenutog US opena. Prošle godine je na startu sezone izgubio finalni meč Australijan opena od Rafaela Nadala i to posle nestvarnog preokreta, a od tada ne može da se vrati u željenu formu i trenutno je sedmi teniser planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading