"POSVEĆENI ODBRANI SVOG NARODA I NACIONALNIH INTERESA"! Oglasio se predsednik Vučić posle sastanka sa Kristoferom Hilom! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.12.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoren i konkretan razgovor sa ambasadorom Hilom o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, napisao je predsednik.

"POSVEĆENI ODBRANI SVOG NARODA I NACIONALNIH INTERESA"! Oglasio se predsednik Vučić posle sastanka sa Kristoferom Hilom! (FOTO)

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

 

 

Otvoren i konkretan razgovor sa ambasadorom Hilom o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o mogućnostima i predlozima EU za nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa sa Prištinom.

- Ukazao sam na značaj angažovanja SAD u sprečavanju daljih eskalacija izazvanih gotovo svakodnevnim jednostranim i nelegalnim potezima privremenih prištinskih institucija i ponovio neophodnost formiranja Zajednice srpskih opština.

- Srbija ostaje posvećena održanju mira i stabilnosti, ali je i jasna u odbrani svog naroda i nacionalnih interesa - objavljeno je na instagramu "budućnosrbijeav".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading