Novaka Đokovića ČEKA PAKAO u Australiji!

Autor:

Sport

07.12.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće mu izuzetno teško.

Novaka Đokovića ČEKA PAKAO u Australiji!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeće narednu sezonu turnirom u Adelejdu, u verovatno najjačoj konkurenciji ikada viđenoj na turniru iz serije 250.

Verovali ili ne, čak četvorica tenisera koji se nalaze u top 10 na ATP listi zagrevaće se za prvi grend slem turnir ove sezone upravu na ovom takmičenju tako da Đokovića odmah po dolasku u Australiju čeka pakao.

Đoković bi trebalo da bude prvi nosilac kao peti igrač sveta, a osim njega nastupiće i Feliks Ože-Alijasim, Danil Medvedev i Andrej Rubljov.

 

 

Krem mladih nada koji će izazivati Novaka dopunjuju Holger Rune i Janik Siner. 

Na prvi pogled jasno je da će osim Karlosa Alkaraza svi najbolji mladi teniseri sveta biti u Adelejdu. Posebno se ističu Ože-Alijasim i Rune koji su krajem ove sezone igrali možda i najbolji tenis uz Novaka.

Uz njih, igraće i Denis Šapovalov, Karen Hačanov, Roberto Bautista-Agut...

Od srpskih tenisera očekuje se i nastup Miomira Kecmanovića. 

Turnir u Adelejdu na programu je od prvog do 14. januara naredne godine i sigurno će biti odlična prilika da se uhvati zalet za prvi grend slem turnir u sezoni, Australijan open, koji će se održati od 16. do 29. januara. Titulu će braniti Španac Rafael Nadal koji je iskoristio izostanak Novaka Đokovića, pa je u maratonskom finalu uspeo da savlada Rusa Danila Medvedeva sa 3:2 (2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading