FANTASTIČNE VESTI za Novaka Đokovića pred Australijan open!

Autor:

Sport

06.12.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bolje za najboljeg srpskog tenisera.

FANTASTIČNE VESTI za Novaka Đokovića pred Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se i zvanično nalazi na listi prijavljenih igrača za Australijan open, a on će biti peti nosilac na turniru koji se igra u januaru, objavio je Mičal Samulski, jedan od najpoznatijih novinara koji prate tenis.

Dugo je postojala dilema da li će se srpski teniser uošte naći u Melburnu, ali je svaka sumnja otklonjena prethodnog meseca, kada je australijski ministar ukinuo zabranu najboljem teniseru ikada, pa je Đoković dobio pravo da se bori za novu titulu u Australiji.

Zvanična potvrda je stigla i danas, pošto se Novak nalazi na listi prijavljeniuh učesnika, pa više nema nikakve sumnje da li ćemo srpskog igrača gledati na terenima u Melburnu u pohodu na desetu titulu na Australijan openu.

Ispred Novaka Đokovića, na listi učesnika su još Karlos Alkaraz kao prvi teniser sveta, zatim Rafael Nadal, koji će biti drugi nosilac, Kasper Rud kao treći i Stefanos Cicipas kao četvrti, dok su na pozicijama iza najboljeg srpskog tenisera našli Felis Ože-Aljasim, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Tejlor Fric i Hubert Hurkač.

Pored Đokovića od srpskih predstavnika tu su još Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović.

Titulu u Melburnu brani Rafael Nadal, koji je iskoristio zabranu za Đokovića prošle godine, pa je stigao do krune, pobedom nad Danilom Medvedevom u finalu, rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading