OGLASIO SE NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER: Ben Rotenberg šokirao javnost!

Autor:

Sport

15.11.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih Novakovih hejtera prokomentarisao je potres koji se desio u teniskom svetu.

OGLASIO SE NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER: Ben Rotenberg šokirao javnost!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Jutros je osvanula savršena vest za Novaka Đokovića i sve njegove navijače u Srbiji. Srpski teniser će, po svemu sudeći, moći da nastupi na prvom Grend slemu u sezoni u Melburnu.

Na tu temu se na društvenim mrežama oglasio i Ben Rotenberg, američki novinar, poznat po čestim kritikama na račun srpskog tenisera. Uz informaciju da će Đoković moći da se vrati u Australiju, dodao je komentar.

- Obećavajući izveštaji za Novaka Đokovića - iako još nisu zvanično potvrđeni - o tome da će mu verovatno biti dozvoljen povratak u Australiju nakon što je deportovan ranije ove godine. I dobre vesti za sve nas, ako se potvrde, što će se ovoga puta sve rešiti na vreme - izjavio je novinar koji je slavu stekao zbog negativnih komentara na račun Novaka Đokovića.

Foto: youtube.com/printscreen

Ben Rotenberg vrlo često napada Novaka Đokovića

Ovoga puta, za divno čudo, Amerikanac nije imao ništa loše da poruči Novaku, što se vrlo retko dešavalo u prošlosti, tako da će Novak ovo Rotenbergovo oglašavanje sigurno pamtiti.

Podsećamo, inostrani mediji pišu da će australijski ministar za imigraciju Endrju Džajls dati Novaku vizu, pošto mu je poništio zabranu ulaska u tu zemlju u trajanju od tri godine koju je imao.

Đoković je zabranu dobio posle deportacije u januaru ove godine, pošto je tadašnji ministar Aleks Hok procenio da srpski teniser širi „antivakserski sentiment“.

Pre toga je Novak dobio medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju, ali je posle višečasovnog zadržavanja na aerodromu, sproveden je u imigracioni pritvor. Isti je napustio nakon odluke suda, ali je potom pomenuti ministar Hok iskoristio diskreciono pravo da mu ponovo ukine vizu.

Usred cele te drame, Đoković se našao u žrebu za prvi grend slem u sezoni, posle čega je prliku dobio „srećni gubitnik“.

Australijan open na programu je od 16. do 29. januara,a titulu brani Rafael Nadal, koji je u finalu savladao Danila Medvedeva sa 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading