SITUACIJA SVE TEŽA: Novak u VELIKOM problemu pred narednu sezonu!

Autor:

Sport

10.11.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće Novaku Đokoviću biti lako da stigne do Grend slem titula.

SITUACIJA SVE TEŽA: Novak u VELIKOM problemu pred narednu sezonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Aleksandar Zverev, nemački teniser koji se povredio u polufinalu Rolan Garosa u meču protiv Nadala, vratiće se tenisu u decembru i biće spreman za početak naredne sezone.

Jedan od najtalentovanijih tenisera današnjice je doživeo užasnu povredu zgloba, pa je morao Špancu da preda vrlo neizvestan meč u Parizu, gde je čak delovalo da Nemac može i do pobede.

Povreda ga je izuzetno dugo odvojila od terena, propustio je i Vimbldon i US Open, kao i brojne Masters turnire, ali nećemo još dugo čekati na Sašin povratak na teren.

- Potrebno mu je nekoliko mečeva pre nove sezone. Igraće na nekoliko egzibicionih turnira - rekao je za Eurosport Miša Zverev, stariji brat Aleksandera Zvereva.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak teške povrede Aleksandra Zvereva

Takođe, Miša je izjavio i da njegov mlađi brat trenutno ne oseća nikakvu bol dok trenira.

Trenirao je prošle nedelje, u ponedeljak je bio u stanju da igra i nešto duže. Ne oseća bol i za sada je dobro - dodao je stariji Zverev.

Povratak Aleksandra Zvereva na teren će dodatno otežati situaciju Novaku Đokoviću u pokušaju da stigne do novih najvećih titula. Nemac mu je u poslednje vreme bio jedan od najtežih rivala, a Novak će sigurno dugu pamtiti poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju, kada se Zverev "vratio iz mrtvih" i ostavio Srbina bez zlatne medalje.

Kada se na to dodaju stadardni rivali, poput Nadala, Cicicpasa i Medvedeva, ali i nešto mlađih Alkarasa, Ruda, Sinera, Ože-Alijasima, jasno je da Novaka naredne sezone čeka pakao na svim turnirima.

Prvi Grend slem u sezoni se u januaru igra u Australiji, a i dalje nije poznato da li će Đoković imati pravo nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading