SREĆO, GDE SI? Đokovića ČEKA PAKAO u Torinu!

Autor:

Sport

10.11.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser saznao je rivale za poslednji izazov u sezoni.

SREĆO, GDE SI? Đokovića ČEKA PAKAO u Torinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković priprema servis

Završni masters u Torinu na programu je od 13. do 20. novembra i najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pokušaće da stigne do nove titule.

Đoković je do sada u pet navrata osvajao poslednji Masters u sezoni, a na titulu čeka još od 2015. godine, te će posle sedam godina pokušati da se vrati na vrh.

Sada je, trenutno osmi reket sveta, saznao i rivale u grupnoj fazi ovog takmičenja.

U Torinu će igrati sledećih osam tenisera:

Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Danil Medvedev, Feliks Ože-Alijasim, Andrej Rubljov, Novak Đoković i Tejlor Fric.

Žreb je bio takav da je Đokovića stavio u grupu sa Stefanosom Cicipasom, Danilom Medvedevim i Andrejom Rubljovim.

U drugoj grupi naći će se Nadal, Rud, Ože-Aljasim i Fric.

 

 

Jeste žreb odvojio Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, jeste na papiru dobio slabije rangirane tenisere Srbin, ali se definitivno može konstatovati da nije imao sreće. Vodiće veliku bitku protiv Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva, a Andrej Rubljov je sve, samo ne teniser za potcenjivanje.

U polufinale će proći po dva najbolja tenisera iz svake grupe.

Žreb za Završni masters turnir nekako je ostao u senci svega što Novak Đoković preživljava zbog optužbi za doping i to od strane njegovog najvećeg kritičara, Bena Rotenberga. Naime, Rotenberg je izazvao sumnju u Novakovo poštenje pošto mu je, na meču polufinala Mastersa u Parizu, član tima dostavio flašicu sa pićem za koje se ne zna sadržaj.

Usledile su burne reakcije javnosti, neki su napali Novaka i stali na stranu Rotenberga, dok su pojedini poput Robija Keniga, Žila Simona ili Džona Milmana stali u zaštitu najboljeg srpskog tenisera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Oglasila se i Novakova supruga Jelena koja je žestoko odbrusila kritičarima, a u priču se uključio i otac Srđan koji je, gostujući u jutarnjem programu televizije K1, otkrio da je Novak često imao problema sa ljudima zaduženim za doping kontrolu:

Ta situacija sa flašicom se dešava na 90% mečeva. Jedne godine 17 puta je u toku godine bio na doping kontroli. Dođu mu na kuću, u 2, 3, 5 ujutru. Bude ga. I nikad mu ništa nisu otkrili jer je Novak pravi sportista. Taj strah u vezi tih priča postoji odavno, ali mu ne mogu ništa jer je ispravan - otkrio je Srđan Đoković na televiziji K1.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova. 

I dok se pravi drama gde je nema, Đoković se sprema za turnir na kom je tokom svoje karijere ostvario ukupno 41 pobedu i 17 poraza, titule osvajao 2008, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine, a sada želi povratak na vrh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading