DRVLJE I KAMENJE PO NOVAKU: Britanac sramno NAPAO Đokovića

Autor:

Sport

01.11.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole na ozbiljnom udaru.

DRVLJE I KAMENJE PO NOVAKU: Britanac sramno NAPAO Đokovića

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će i ove godine učestvovati na Završnom Masters turniru u Torinu, iako zauzima tek deseto mesto na listi ATP trke.

Nole je svoje mesto na Završnom turniru obezbedio zahvaljujući osvojenoj tituli na Vimbldonu, koji se ove sezone nije bodovao zbog zabrane ruskim i beloruskim teniserima da učestvuju.

Baš zbog toga, britanski as Kameron Nori opleo je po ATP-u, a za sve mu je bio kriv Đoković.

Novak se očigledno kvalifikovao sa Vimbldona, tako da to izgleda malo čudno. Ne znam da li je to pravilo bilo i ranije, ali mi deluje nepravedno. Valjda i za Nika Kirjosa. Izgubio je finale i nije dobio ništa - izjavio je Nori.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kameron Nori

Upravo je i Kirjosov agent Stjuart Dugi bio besan, jer je njegov klijent igrao finale Vimbldona, što mu ništa nije donelo kada je u pitanju borba za plasman u Torino.

Prvo i najvažnije, Novak zaslužuije da bude u Torinu! Ali čini se proizvoljnim da je on jedini igrač koji ima koristi od nastupa na Vimbldonu.

Međutim, ubrzo je na optužbe stigla reakcija ATP-a.

- Uklanjanje bodova na ovogodišnjem Vimbldonu urađeno je na osnovu poštenja prema svim igračima i nije se smatralo da su potrebne dalje promene pravila u vezi sa statusom takmičenja. Svaki igrač koji se ove godine takmičio na Vimbldonu i drugim Grend slemovima imao je priliku da se kvalifikuje za Torino prema kvalifikacionom pravilu za GS - poručili su iz ATP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading