SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ DOBIO OVACIJE! Pevačica ga izvela na scenu, publika pala u TRANS, on ZANEMEO!

Autor:

Zabava

01.11.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović prvi put izvela sina na scenu.

SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ DOBIO OVACIJE! Pevačica ga izvela na scenu, publika pala u TRANS, on ZANEMEO!

Foto: printscreen/instagram

Aleksandra Prijović jedna je od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima, a zbog glasa kojim pleni i bez daha ostavlja sve, njeni nastupi su uvek krcati, a publika uglas sa njom peva stihove njenih pesama.

Pevačica je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra. Pored Filipa koji je maksimalno uključen u njenu karijeru, Prijovićeva ne krije da je i sin taj koji uvek čuje svaku pesmu, te da mu je verovatno više muka od njih, naročito jer je mali.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra je nedavno nastupala na trgu u Novom Bečaju, a onda je publiku oborila sa nogu. Naime, njen sin Aleksandar je bio tu i pratio mamu, pa ga je ona izvela na scenu. Publika je pala u trans i pozdravila ga gromoglasnim aplauzom, ipak on se, kako je Aleksandra rekla malo uplašio i nije znao šta ga je snašlo, pa je postiđeno samo gledao u na hiljade ljudi koji su došli da mu slušaju mamu.

 

https://www.tiktok.com/@aleksandraprijoviic/video/7137313685109837062?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7014392019599099397

 

Mali Aleksandar je dobio ovacije publike, a kada je napustio scenu, Aleksandra je nastavila sa svojim nastupom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading