NOVAK STARTUJE U PARIZU: Gde možete gledati meč Đokovića i Amerikanca?

Autor:

Sport

01.11.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put ka odbrani titule počinje protiv Maksima Kresija.

NOVAK STARTUJE U PARIZU: Gde možete gledati meč Đokovića i Amerikanca?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković kreće u pohod na novu titulu u Parizu.

Najbolji srpski teniser će u drugoj rundi ovog Mastersa igrati protiv Amerikanca Maksima Kresija koji je u prvom kolu bio bolji od 24. igrača planete, Argentinca Dijega Švarcmana sa 2:0 (6:3, 6:3).

Biće ovo prvi duel Đokovića i Kresija, koji je trenutno 34. teniser na ATP listi. Meč u Parizu neće početi pre 15.30, a možete ga gledati na televiziji Sport klub 1.

Ovaj meč biće poslednji u dnevnom programu na Centralnom terenu, a Novak Đoković je veliki favorit da odnese pobedu. Bolji iz duela Đoković - Kresi u narednoj rundi igraće protiv pobednika meča Karen Hačanov - Mark-Andrea Hesler.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Novak je na konferenciji za medije pred start Mastersa u Parizu govorio i o neminovnoj smeni generacija i teniserima koji dolaze, poput Španca Karlosa Alkaraza:

Alkaras definitivno deluje kao neko ko ima nameru da dominira u narednim godinama. Mislim da je dobro što imamo nova lica, ali ja se ne predajem. Postaraću se da im isprašim gu**ce koliko god budem bio u stanju da to radim. Oni će isto uraditi meni ponekad, ali, nadam se, manje nego ja njima - rekao je Novak i dodao:

- Mnogi su se brinuli da li je igra u dobrim rukama i da li će ljudi nastaviti da gledaju tenis posle 'zlatne ere', da je tako nazovem, ali moram da podsetim da je 'zlatna era' bila i sa Borgom, Mekinroom, Samprasom, Agasijem i Bekerom, pa su i nakon njih došli neki novi momci. Koliko god nemoguće izgledalo oboriti rekorde koje smo mi postavili, verujem da je to stvarno moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading