UŽASNUT MONSTRUMOM! Švajcarac šokiran nasiljem koje se desilo u Srbiji: Snimak ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da veruje šta vidi.

UŽASNUT MONSTRUMOM! Švajcarac šokiran nasiljem koje se desilo u Srbiji: Snimak ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Snimak kako kineski državljanin Vang Li (50) maltretira svoju ćerku na teniskim terenima na Banjici, šokirao je teniski svet.

Užasan snimak na kom se vidi kako otac tuče svoju ćerku na teniskom terenu globalno je odjeknuo. Otac, inače državljanin Kine, krvnički je udarao svoju ćerku, a u jednom trenutku ju je čak oborio na zemlju i krenuo da je šutira. 


Zahvaljujući nadležnim organima naše zemlje otac je uhapšen, ali snimak je postao viralan i za nekoliko dana pogledalo ga je nekoliko miliona ljudi. Reakcija je stigla i od legendarnog Švajcarca, Stena Vavrinke, koji nije mogao da veruje šta vidi.

- Ovo je užasno! - napisao je Vavrinka i podelio snimak na svom Tviter nalogu.

 

 

Nije Švajcarac jedini koji je ostao šokiran ovim sramnim događajem. Pogledala ga je i Džudi Mari, mama Endija i Džejmija, dvojice britanskih tenisera. Video je podelila na svom Tviteru, uz poruku. 

- Užasan primer kako roditelji svoju decu zlostavljaju u juniorskom tenisu. Na vama je da se bavite ovim slučajem - napisala je gospođa Mari uz "tagovanje" Međunarodne teniske federacije (ITF). 

Oglasili su se još neki viđeniji ljudi iz sveta tenisa, a pojedini su zatražili i reakciju Novaka Đokovića. 

Odbrana oca nesrećne devojčice bila je sramna - istakao je da je hteo da vrati ćerku na teren jer nije želela više da trenira!

- Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading