IŠČEKIVANJE: Novaka samo jedna stvar može spasiti daljeg ponora!

Autor:

Sport

24.10.2022

05:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg srpskog tenisera očekuju važda dva meseca.

IŠČEKIVANJE: Novaka samo jedna stvar može spasiti daljeg ponora!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najnovija ATP lista nije donela velike promene kada su najbolji teniseri planete u pitanju. Na listi TOP 10 tenisera sveta dogodila se samo jedna promena, ali se izmene vrlo brzo očekuju.

Kada je reč o vodećima, Karlos Alkaraz, Rafael Nadal, Kasper Rud, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas i dalje drže svoje pozicije, s tim što se mora naglasiti da se grčki teniser sa novih 105 bodova opasno približio poziciji "broj četiri".

Novak Đoković sa 4.320 poena i ovog ponedeljka nalazi se na sedmoj poziciji ATP liste, ali svi navijači srpske tenisek ikone sa nestrpljenjem iščekuju zvanično obaveštenje vezano za Novakovo učešće na Masters turniru u Parizu. Da podsetimo, nedavno je Đokovićev trener Goran Ivanišević izjavio da nije stoprocentno siguran da će se Novak naći na Mastersu u francuskoj prestonici što bi automatski značilo i gubitak 1.000 bodova što bi dovelo do novog pada na listi najboljih.

Foto: atptour.com/printscreen

ATP lista - ponedeljak 24. oktobar

 

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, jedino je pad na listi zabeležio Dušan Lajović. On je nazadovao šest pozicija i trenutno je 87. igrač planete. Sa druge strane Miomir Kecmanović napreduje korak, po korak i trenutno je na poziciji 28. Filip Krajinović se popeo jedno mesto i zauzima 52. poziciju, dok je najveći skok ostvario Laslo Đere. On se sa 712 poena nalazi na 75. mestu ATP liste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading