SLUČAJ DOPING SE NASTAVLJA: Novak Đoković je tema i u AUSTRALIJI!

Autor:

Sport

10.11.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je snažna poruka.

SLUČAJ DOPING SE NASTAVLJA: Novak Đoković je tema i u AUSTRALIJI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Da li je Novak Đoković dopingovan?

Ovo je pitanje koje muči milione nevernih toma, a sve zahvaljujući jednom od najvećih kritičara i mrzitelja srpskog tenisera, Bena Rotenberga, koji je jednu bezazlenu situaciju pretvorio u skandal i dramu.

Novak je u polufinalu Mastersa u Parizu protiv Stefanosa Cicipasa od svog tima sa tribina dobio flašicu nepoznatog pića, a snimak je ubrzo postao viralan i izazvao brojne reakcije širom planete.

 

 

Sada je Đoković dobio podršku iz Australije, od tenisera iz zemlje kengura, Džona Milmana. Iskusni Milman stao je na Novakovu stranu i napisao sledeće na Tviteru:

Previše pažnje za člana tima koji meša sportska pića... To je potpuno smešna ideja da se nešto sprema, stadion je pun, kamere su svuda, piće pomešano u njihovom "boksu". Mislim, upotrebite samo malo logike ovde, možda samo ne žele da daju prednost bilo kome.

 

 

Podsetimo, Milman je bio na Đokovićevoj strani i tokom muke koju je Novak prošao u Australiji, a zahtevao je da se najboljem srpskom teniseru omogući učešće na US Openu.

Izašao sam sa kovidom. Bio sam u SAD i nisam stekao osećaj da veliki broj ljudi prati ikakva pravila ili preporuke u toj zemlji. To je u redu, ali onda ne mogu da shvatim zbog čega Novak Đoković ne može da dođe i da se takmiči - istakao je tada Džon Milman, ali to nije puno promenilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading