SRBI NEGODUJU: Navijačima Novaka Đokovića se ovo nikako neće svideti!

Autor:

Sport

18.11.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za sve ljubitelje tenisa u Srbiji.

SRBI NEGODUJU: Navijačima Novaka Đokovića se ovo nikako neće svideti!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković i Danil Medvedev odigraće danas u Torinu meč poslednjeg, trećeg kola, u okviru "Crvene grupe" na Završnom mastersu.

Situacija je pred ovaj duel poznata, pa sam meč neće nositi neku rezultatsku neizvenost. Pobedama u prva dva kola, srpski teniser je obezbedio prvo mesto u grupi i plasman u polufinale, dok je Medvedev posle dva tesna poraza završio svoj nastup u Italiji.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je rutinski savladao Cicipasa i Rubljova

Ipak, meč Đokovića i Medvedeva je uvek rezultatski zanimljiv, a i tenis trenutno nema puno boljih duela da ponudi. Ipak, organizatori u Torinu su odlučili da ovaj meč stave u 14 časova, u nepopularnom terminu, dok su večernji termin ostavili za Stefanosa Cicipasa i Andreja Rubljova, dvojicu tenisera koji će u direktnom duelu odlučiti polufinalistu.

Osim toga što je meč na programu u 14 časova, prenos susreta će biti samo na "Sport klubu", pa veliki broj građana neće biti u stanju da prati duel srpskog i ruskog tenisera.

Sinoć smo saznali imena polufinalista iz "Zelene grupe", a među četiri najbolja su prošli Kasper Rud, sa prve pozicije, odnosno Tejlor Fric, koji je na kraju drugoplasiran. Upravo će Amerikanac igrati protiv Novaka Đokovića u subotnjem polufinalu, dok norveški teniser čeka pobednika meča između Cicipasa i Rubljova.

Veliko finale je zakazano za nedelju, a Novak će pokušati da u Torinu dođe do svoje šeste titule na ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading