PADA ODLUKA U TORINU: Đoković na dva koraka od VELIKOG REKORDA!

Autor:

Sport

17.11.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završni masters sezone, koji se igra u Torinu, polako stiže do same završnice.

PADA ODLUKA U TORINU: Đoković na dva koraka od VELIKOG REKORDA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mnoge stvari na Mastersu u Torinu su poznate nakon mečeva koji su odigrani u sredu, a u kojima su pobede zabeležili Novak Đoković i Stefanos Cicipas.

Prvo je Novak deklasirao Andreja Rubljova, u meču koji je trajao malo više od sat vremena, da bismo uveče uživali u pravom spektaklu koji je na kraju, posle tri neizvesna seta, pripao Cicipasu, koji je tom pobedom izbacio Danila Medvedeva sa turnira.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u prva dva kola u Torinu upisao dve pobede

Nakon završetka druge runde jasno je da će prvi u "Zelenoj grupi" biti Kasper Rud, dok će prvi u "Crvenoj grupi" biti Novak Đoković, a trenutno se jedino ne znaju imena njihovih rivala.

Norvežanin će se u polufinalu sastati sa pobednikom sutrašnjeg duela između Rubljova i Cicipasa, koji je zakazan za 21 čas, dok će Novak igrati sa boljim iz duela Tejlora Frica i Feliksa Ože-Alijsima, a meč je večeras na programu, takođe u 21 čas. Danil Medvedev i Rafael Nadal su završili svoje učešće u Torinu.

Situacija za Novaka je sada jasna. Večeras od 21 čas će saznati rivala u polufinalu, a u slučaju da dođe do pobede u subotu, a onda i u nedelju u velikom finalu, Đoković će izjednačiti rekord Federera. Srbin trenutno ima pet Završnih mastersa na svom kontu, dok Švajcarac ima jednu titulu više.

Novak Đoković je poslednju titulu na ovom turniru osvajio 2015. godine, a od tada je dva puta poražen u finalu, od Endi Mareja i Aleksandra Zvereva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading