TO MU JE DONELO TRIJUMF: Đoković otkrio ključ pobede nad Cicipasom

Autor:

Sport

14.11.2022

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin zadovoljan posle prvog meča u Torinu.

TO MU JE DONELO TRIJUMF: Đoković otkrio ključ pobede nad Cicipasom

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedom je započeo učešće na Završnom Mastersu u Torinu, pošto je u dva seta savladao Stefanosa Cicipasa.

Prvi gem je bio veoma bitan. Posle tog brejka sam imao veliki skok samopouzdanja, ali i olakšanja. Obojica smo znali da će biti napet meč, igrali smo nekoliko veoma neizvesniih mečeva u poslednjih nekoliko turnira. Bilo je veoma bitno da se počne dobro, čuvao sam servis tokom celog meča, sem onog gema kada sam napravio dve duple kada sam uspeo da se izvučem, a odigrao sam i sjajan taj-brejk - rekao je Nole posle meča.

Nastavio je u istom ritmu.

Teren u Parizu je bio brži nego prošle godine, a ovde vas još više izvlače dobri servisi. I nadmorska visina utiče na to. Nije lako kontrolisati servis i nije lako napraviti brejk. Večeras je ključ bio prvi gem, a uspeo da sam da budem smiren u najbitnijim mečevima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Cicipasom

Nole će u narednom meču odmeriti snage sa Rusom Andrejem Rubljovim koji je napravio iznenađenje u prvom kolu, pobedom nad sunarodnikom Danilom Medvedevim.

Rubljov se sjajno borio. Imao je mnogo šansi da meč završi u dva seta, mislim da je vodio 5:2 u prvom setu i imao set lopte u taj-brejku, ali Medvedev je tada pokazao zašto je mentalno jedan od najboljih igrača. Čestitam Rubljovu, igrao je veoma dobro u taj-brejku trećeg seta, pogađao je vinere. Velika pobeda za njega. Svi najbolji igrači ove sezone su ovde i moraću da budem na vrhuncu forme - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading