ODLIČNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA: Šok na startu Novakove grupe - Srbin bliži prolasku u polufinale!

Autor:

Sport

14.11.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći meč u Torinu i treća vezana pobeda autsajdera.

ODLIČNE VESTI ZA ĐOKOVIĆA: Šok na startu Novakove grupe - Srbin bliži prolasku u polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov zabeležio je veliku pobedu u prvom kolu Crvene grupe, pošto je savladao svog zemljaka Danila Medvedeva sa 2:1 (6:7, 6:3, 7:6).

Na startu ove grupe videli smo pravi spektakl u Torinu, a u susretu dvojice Rusa, mlađi Andrej odnosi pobedu, čime je napravio veliki korak ka plasmanu u polufinale, a direktno je pomogao i Novaku Đokoviću, pošto je Srbin sada bliži plasmanu dalje, pogotovo ako večeras savlada Stefanosa Cicipasa.

Prvi set je bio vrlo izjednačen, a posle brejka sa obe strane stigli smo do odlučujućeg trinaestog gema. Rubljov je u taj-brejku imao ogromnih 6:2, ali je Medvedev napravio veliki preokret, pa sa 9:7 reševa prvi deo igre u svoju korist.

Ipak, Rubljov nije popuštao, pa već u trećem gemu drugog seta stiže do brejka, koji je uspeo da sačuva, pa sa 6:3 stiže do izjednačenja.

Treći deo igre je doneo pravi spektakl. Nismo videli nijedan brejk u 12 gemova, iako je Rubljov imao brejk priliku, pa je taj -brejk rešavao pitanje pobednika meča. Gotovo preslikana situacija kao u prvom setu, pa je Rubljov došao do 6:3 i tri meč lopte. Kao i u prvom delu igre, Medvedev je spasao sve tri meč lopte, ali je posle toga popustio, pa Rubljov sa 8:6 u taj-brejku stiže do drugog seta, a samim tim i do meča.

U drugom meču ove grupe, večeras se od 21 čas sastaju Novak Đoković i Stefanos Cicipas.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading