OVOME SE NIKO U SRBIJI NE RADUJE: Određen termin prvog Novakovog meča na Završnom Mastersu

Autor:

Sport

13.11.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u ponedeljak kreće pohod na poslednju titulu u godini.

OVOME SE NIKO U SRBIJI NE RADUJE: Određen termin prvog Novakovog meča na Završnom Mastersu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će u ponedeljak početi takmičenje na Završnom Mastersu u Torinu, a prvi protivnik biće mu Grk Stefanos Cicipas.

Taj meč zakazan je za 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

To je termin koji sigurno ne raduje ljubitelje sporta u Srbiji, pošto naša košarkaška reprezentacija 60 minuta ranije počinje utakmicu kvalifikacija za Mundobasket protiv Turske.

Nole i Stefanos su se do sada sastali 11 puta, a naš as vodi 9:2 u međusobnom skoru. Pritom, grčki teniser je slavio u prvom i trećem okršaju protiv Novaka, pa je sada Đoković u seriji od osam uzastopnih pobeda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

- Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu - rekao je Đoković pred duel sa Cicipasom.

Takođe je izneo i svoja očekivanja od turnira u Torinu.

- Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina. Moram da igram sa najboljima na svetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu i nadam se da to može da mi posluži - dodao je Nole.

Osim Đokovića i Cicipasa, u "Crvenoj" grupi se nalaze i ruski igrači Danil Medvedev i Andrej Rubljov, pa tako njih četvorica su oformili bukvalno jednu pravoslavnu grupu.

Sa druge strane, u "Zelenoj" grupi se nalaze Rafael Nadal, Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading