ŠTA SE KRIJA NA ADRESI TOPOLSKA 18? Evo ko je tu živeo, otkrivena misterija kultne serije SREĆNI LJUDI

Autor: N.J.

Lifestyle

13.11.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Srećni ljudi" je više puta reprizirana i to sa razlogom.

ŠTA SE KRIJA NA ADRESI TOPOLSKA 18? Evo ko je tu živeo, otkrivena misterija kultne serije SREĆNI LJUDI

Foto: youtube.com/Snežana Savić

Glumica Snežana Savić stekla je popularnost ulogama u serijama: "Bolji život", "Srećni ljudi" i "Porodično blago". Iako to nisu njena jedina glumačka ostvarenja, njen doprinos u pomenutim projektima apsolutno niko ne može da zanemari. Glumačka legenda kako je mnogi sa razlogom nazivaju, ima iza sebe mnogobrojne projekte, a tokom osmadesetih snimila je i muzičke hitove koji ni danas nisu zaboravljeni. Jedan takav hit je Topolska 18.

Pesma "Topolska 18" obeležila je Snežaninu karijeru ali je i urezena u sećanje publike koji su pratili seriju "Srećni ljudi". U toj seriji ona je odigrala lik Maline Vojvodić. Mnogi su se pitali zašto baš ovaj naziv, odnosno iz kog razloga ova adresa novi naziv pesme. Postojala je nedomica da li je reč o istinitom događaju, Snežana je jednom otkrila:

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana - rekla je ona jednom.

Foto: youtube.com/printscreen

Topolska 18

Inače, Ljiljana Pavić je zapravo supruga scenariste "Srećnih ljudi" Siniše Pavića, a ona je takođe srpska filmska i televizijska scenaristkinja.

Snežana Savić snimila je dvanaest albuma do sada, najpoznatije pesme su: Tri poljupca za sreću, Nova ljubav, Šarene oči, Svirajte mi Vranje, Topim se, Koštana, Mitke i Koštana... 2018. godine primila je nagradu Srbije za životno delo od strane Saveza estradno - muzičkih umetnika. Nagradu za najbolji Glumački par godine u Nišu dobila je čak dva puta, i to prvu sa Desimirom Stanojevićem, kolegom iz serije "Srećni ljudi" koji je preminuo 2020. godine, a drugu sa kolegom Draganom Nikolićem koji joj je bio partner u "Porodičnom blagu" 2001. godine. Da podsetimo, on je preminuo 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading