OVAKO IZGLEDA SAMANTA U SEDMOJ DECENIJI: Pokazala i 16 godina mlađeg dečka sa kojim već dugo ima romansu

Autor: N.J.

Lifestyle

10.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Katral pokazala je 16 godina mlađeg dečka.

OVAKO IZGLEDA SAMANTA U SEDMOJ DECENIJI: Pokazala i 16 godina mlađeg dečka sa kojim već dugo ima romansu

Foto: printscreen

Kim Katral, mnogima poznata kao Samanta iz serije "Seks i grad" pojavila se na jednom događaju sa dečkom i oduševila besprekornom linijom i u šezdeset šestoj godini života. Sa Raselom Tomasom je u vezi od 2016. godine. Upoznali su se kada je on radio u Bi - Bi - Siju i od tada se ne razdavaju.

 - Sviđali smo se jedno drugom, ostali smo u kontaktu, a onda je on došao kod mene u Vankuver. Bilo je veoma hrabro od njega jer se nismo zapravo poznavali osim što smo izašli nekoliko puta zajedno. Ali on je došao i odlično smo se složili i od tada smo zajedno! -  otkrila je Kim za "Pipl" u septembru 2020. godine.

Ona je za ovu priliku obukla kratku, usku haljinicu i pokazala je zanosne oblike i fenomenalno izvajano telo. Na crveni tepih povela i dečka sa kojim je već sedam godina u vezi. Rasel se potrudio se uklopi sa svojom devojkom, pa je izabrao tamno odelo i svetliju košulju. Ona je primala nagradu Screen Icon na dodeli GLAMOUR nagrada za žene 2022. godine.

Foto: Profimedia

Samanta iz serije "Seks i grad" pokazala dečka

Kim Katral odigrala je ulogu Samante Džons u seriji "Seks i grad", a njene replike i danas su popularne na društvenim mrežama. Zbog toga, većina se razočarala kada je saznala da ona ne učestvuje u snimanju nastavka pod nazivom  „I tek tako“. Iako joj je serija donela uspeh šuška se da joj je na ljubavnom planu donela samo navolje.

Kada je bila na vrhuncu karijere, udala se za Marka Levinsonoma, a navodno je počela da zanemaruje njihov odnos kako bi se posvetila snimanju. Šest godina kasnije, oni su se razveli i to baš kada je završeno snimanje serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading