ANA NIKOLIĆ "UDARENA" PO DŽEPU: Pevačici ovaj kolega maznuo 30.000 evra! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiki Lesendrić progovorio o tome kako je opelješio Anu Nikolić za pesme.

ANA NIKOLIĆ "UDARENA" PO DŽEPU: Pevačici ovaj kolega maznuo 30.000 evra! (FOTO)

Foto: instagram

Poznati muzičar i kompozitor Zoran Kiki Lesendrić iza sebe ima bogatu karijeru, kako sa grupom "Piloti", tako i u stvaranju pesama za druge kolege.

Jednu od mnogih saradnji je ostvario i sa pevačicom Anom Nikolić na pesmi "Romale Romali", koja ga je tada mnogo naljutila, pa joj je "debelo" naplatio.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kiki Lesendrić

 

Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki, koji je odgvorio i na pitanje da li je naplatio oko 30.000 evra kao što se spekulisalo:

Republika

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

 

Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac – istakao je kompozitor.

Podsetimo, Ana Nikolić trenutno ima hajku na njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, sa kojim ima ćerkicu Taru. Nikolićeva je na društvenoj mreži Instagram počela da iznosi niz optužbi na račun bivšeg supruga, a svi čekaju sa nestrpljenjem kakav će ishod i epilog biti ove drame bivših bračnih partnera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading