LJUBAVNICA DOBILA NA SUDU HALIDA MUSLIMOVIĆA! Pevač dužan 71.000 EVRA, ona se oglasila, pa najavila: Neka spremi ključeve od kuće!

Autor:

Zabava

10.11.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Muslimović mora ljubavnici da vrati dugove.

LJUBAVNICA DOBILA NA SUDU HALIDA MUSLIMOVIĆA! Pevač dužan 71.000 EVRA, ona se oglasila, pa najavila: Neka spremi ključeve od kuće!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač Halid Muslimović bio je u emotivnoj vezi sa Sonjom Bašić koja mu je, kako je rekla, tokom veze slala pozamašne svote novca preko aplikacije za transfer novca. Kada mu je ona tražila da joj vrati novac, on je fizički nasrnuo na nju.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

Nakon toga, Sonja ga je tužila i na sudu dobila, a tužila ga je i za novac koji joj duguje.

2020. godine je doneta prvostepena presuda kojom je sud naložio pevaču da navedenu svotu uplati ženi sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On se žalio na ovu presudu, ali je Okružni sud u Prijedoru odbio njegovu žalbu i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sonja Bašić

Kako piše u presudi, a koja je doneta 5. novembra ove godine, Muslimović je dužan da isplati 130.887 konvertibilnih maraka, odnosno nešto više od 67.000 evra Sonji Bašić, prenosi Telegraf.

Takođe, mora da snosi i sudske troškove koji iznose oko 8.000 konvertibilnih maraka, što je nešto više od 4.000 evra, dakle, pevač mora da plati oko 71.000 evra.

Republika

Foto: Printscreen

Halid Muslimović dušan ljubavnici novac

Pevač se nije oglasio ovim povodom, ali jeste Sonja.

- Sve je sporo, ali pravde ima. Neka Halid spremi ključeve od kuće jer je to sledeći potez - rekla je ona za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading