POLA MILIONA VREDI KUĆA VERE MATOVIĆ! Pevačicin dom na Dedinju opremljen ANTIKVITETIMA, stilskim nameštajem, a nekretnina na Trošarini je pravi DVORAC! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović godinama je ulagala u dom.

POLA MILIONA VREDI KUĆA VERE MATOVIĆ! Pevačicin dom na Dedinju opremljen ANTIKVITETIMA, stilskim nameštajem, a nekretnina na Trošarini je pravi DVORAC! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Vera Matović važi za jednu od najbogatijih pevačica na estradi, kao i da je njena vila u kojoj živi jedna od najskupljih. Priča se da vredi vrtoglavih pola miliona evra.

Vera je svojevremeno rekla da njenom domu ništa ne fali i da ga ne bi menjala, ali se predomislila, a ekipa Paparaco lova je uhvatila kadrove velelepne vile.

Ona takođe ima i vilu na Trošarini, za koju retko ko zna, na dva sprata, sa velikom terasom i visokom ogradom, te neverovatno podseća na velelepni dvorac.

Pevačica ne objavljuje detalje svog doma, ali je jednom prilikom odlučila da otvori vrata porodične kuće na Dedinju, a unutrašnjost je sve oduševila. Naime, ona je godinama ulagala u antikvitete, stilski nameštaj, umetničke slike poznatih umetnika, a vrednost svega se procenjuje na nekoliko miliona, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Panta

10.11.2022 22:43

Loša procena ,cena je totalno nerealna