ŠOK TRANSFORMACIJA! ANĐELA VEŠTICA NA OPERACIJE PUKLA 50.000 EVRA: Promenila lični opis, isplivale njene stare fotke, starleta NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica estetskim korekcijama promenila izgled u potpunosti.

ŠOK TRANSFORMACIJA! ANĐELA VEŠTICA NA OPERACIJE PUKLA 50.000 EVRA: Promenila lični opis, isplivale njene stare fotke, starleta NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivša porno glumica, Anđela Veštica poznata je po bujnim oblinama, istetoviranom telu i brojnim estetskim korekcijama koje je imala.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Veštica danas

Oni koji su verni fanovi filmova za odrasle pamte Anđelu potpuno drugačijeg izgleda, dok ju je šira javnost upoznala u rijaliti programima gde je ušla, sa već izmenjenim ličnim opisom.

Niame, Anđela je imala niz operacija, a kako kaže sa njima ne planira da stane.

- Imam desetke, ali još bih povećala grudi! U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu - počela je Anđela za Informer, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Anđela Veštica pre operacija

- Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih volela da budem devojka bez grudi!

 

 

Prvi put je pod nož otišla sa svega 19 godina, kada je operisala grudi.

- Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a poslednju, kada sam ugradila desetke, radila sam pre šest godina. Nije me mnogo bolelo, muški sam sve podnela - priča ona, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Anđela Veštica pre

- Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 evra. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji deo kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzelo. Sa usnama sam imala velikih problema. Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspešno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne - završava priču Anđela.

Podsetimo, Anđela je svoju karijeru počela snimanjem filmova za odrasle, potom se afirmisala u rijaliti programima, a sada je jedna od najplaćenijih na platformi Onlyfans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading