ODRŽANA PREMIJERA FILMA VERA! Poznati prošetali CRVENIM TEPIHOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je premijerno prikazan film ''Vera''.

ODRŽANA PREMIJERA FILMA VERA! Poznati prošetali CRVENIM TEPIHOM! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Dugo očekivani domaći špijunski triler "Vera" premijerno je sinoć prikazan u Beogradu.

Za prvu projekciju odabrana je sala Imax, sa najboljim zvukom u Srbiji, u tržnom centru Galerija Beograd. Crvenim tepihom prošetali su glavni glumci na čelu sa Jovanom Stojiljković, koja se pojavila sa svojim izabranikom Goranom Bogdanom, s kojim se inače veoma retko pojavljuje u javnosti.

Pored nje, prisutni su bili i Miona Marković, Viktor Savić Milica Tomašević, Aleksandar Srećković Kubura, Milica Tomašević, Vuk Kostić, Nikola Vujović, Ivana Dudić, Kalina Kovačević, Katarina Marković, Nedeljko Bajić, Tihomir Stanić i mnogi drugi.

Triler sa elementima melodrame, inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, četvorostrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali "srpska Mata Hari".

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Film "Vera" je priča o ženi u muškom svetu, čime je relevantan za savremeni trenutak. Od mlade žene koja je volela holivudske filmove, svetlosti velegrada i želela glamurozne avanture, na kraju je Vera Pešić postala nevoljni saradnik okupatora optužena za izdaju.

Paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus filma je na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla.

Jovana Stojiljković u glavnoj ulozi brilijantno donosi Veru Pešić, a uz nju ćemo gledati i Petra Zekavicu, Tihomira Stanića, Viktora Savića, Nikolu Koju, Aleksandra Srećkovića, Anitu Mančić, Džeka Dimića, Vuka Kostića, Nebojšu Dugalića, Bojana Žirović.

Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading